Nu bär det snart iväg---- mot v-ås

nu har jag tackat hällefors ifrån mig, och jag bär mig av igen mot västerås,, tro det eller ej men västerås är rena lyx staden om man gämför med hällefors, där har vi ju butiker folk och rölysen, hihi. hoppas bara att jag kommer på bussen innan någon by bo läser det jag skrive, då kommerdom att bränna mig på bål.
i övrigt så saknar jag mina vänner, att vara lite impulsiv och göra något crazzzzy. som ikväll så ska jag linda och älskade carro baka, och observera att jag inte e hemma förns vid 22 höhö.
saknar er alla, ni e värkligen utspridda just nu, carin i åre och svänger ner för backarna elina och köörrr min thailands kompis i gbg helena  hemma , ja jag kan fortsätta,, men men jag skanar er iallfall och fast saker och ting inte är som förut så är ni mina vänner. pösssssssssssss hej

472675-1

472675-1
my new man by-the-way

jävlar vad människor är olika

Nu är det sista dagen i Hällefors, vilket är jävligt skönt, för dom som inte vet vad jag har gjort här så är det för att jag försöker att klara mit körkort någon gång,, men nu är allt snart klart och uppkörningen väntar.......
men det som jag har konstaterat av att vara har är att vi är alla olika, ja jo det visste jag nog innan men vilken jävla skilnad det är när man kommer 35 mil ifrån stockholm. ja jag kanske e en asfallts unge men va fan e det här.
hällefors har tre buktiker två utav dom har kläder ifrån 90-talet och den andra innehåller bara en massa trams.
jag var inne igår och frågade efter ett par neon färgade strumpbyxor som jag vill ha till på lördag, dom skrattade ut mig men var trevliga och erbjöd mig svarta.
- hallåååå kom svarta strumpbyxor till hällefors nu??
min älskade lillebror pluggar här uppe och allt dom pratar om är fiske.

nu tänkte jag att jag ska bjuda lite på mig själv.
joo det e ju så att dennis bor här i en lägenhetslänga, där alla andra elever oxå bor, problemet är att dom har ett brandsystem som e kopplade till alla lägenheter och om det går igång så skriker det i högtalarna på brandstationen- STORT LARM SRORT LARM AUTOMATLARM.
jag fick igång det och alla elever var tvungna att samlas utanför i 45 minuter. jävla mig.
men dom hade iallfall lite humor och kunde skratta bort det, men men så går det när man steket köttbullar.
pusss hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0