frissan

sitter hemma vid köksbordet och äter frukost,,, ska till frissan om två timmar, och som vanligt så kommer dom att fråga hur jag vill ha det, och jag svarar lite anurlunda och tufft och då klipper dom upp håret massor, har i massa vax och vipps så ser jag ut som en punkare. nej idag ska det bli något anurlunda på mitt sätt. och som vanligt så kommer hon att fråga mig hur läne sen det var jag klippte mig, hon kommer att gnälla över ina toppar och att jag blonderar mig själv..hahaha  får väl blogga om hur det blev sen,, kanske lägger ut en bild. ha det bra tills dess. pösss

sover sött

Nu e det ganska sent för att vara jag, men eftersom att jag inte ska jobba förns i morgon kväll så gör det inget. men visst ja ska ju till frissan i morgon förmiddag, jag och gustaf har gjrt det vi gjort i två dagar nu, vilket är underbart och mysigt, ja få inte för e r något för det vi har gjort är att tittat på sex and the city, i loooove.
Fick till en början smyga ut hit eftersom att jag inte ville väcka honom, men han sover så sött så att det finns inget som väcker honom nu.
sängstommen har bytts ut idag eftersom att den förra knarrade, men tro mig,,,, det är ett helvete att få ihop den, inte för att ja kanske har försökt men erik och min lovvver höll på en stund, men den e inte klar än. så i natt så sover vi på madrassen i vardagsrummet, den tjocka madrassen altså,,, rätt mysigt.
Nej alla kvälls pigga där ute. sov gott.
p.s i love him. pössss


kommer du någonsin att bli vuxen?? hoppas inte,, love yaa


är jag vuxen nu?

min älskade mamma skulle ha 10000 anledningar till varför jag inte var vuxen för enligt henne åså blir jag aldrig vuxen, och kommer alltid att vara hennes unge som hon säger.
men jag hr ett jobb egen lägenhet bor i en stad som jag flyttat till själv och jag kan framför allt  ta hand ommig själv. ibland. men vem e det som bestämmer när man blir vuxen? är det jag själv eller min omgivning? igår var jag å linda på ikea och när jag kom hem så sätte jag upp nya gardiner, kastade blommorna och ställde dit nya, och gustaf skruvade ner sängstommen som var trasig. det kom en ny med bud idag som han ska få skruva upp höhöh med hjälp av mig såklart.
men igår så gjorde vi något som måste kamma in vuxen poäng, vi varute på hälla och handlade och planerade. vad ska vi äta ikväll älskling? hahah han bar två kassar med mat och jag en. sen kom vi hem och han fixade stommen medans ag lagade mat och diskade, det kanske låter som att vi håller på att komma in i svensson stimmet men det var nog bara just igår och det hela blir så komiskt.

vi är bäst


jag är ett skämt....

sitter hemma hos linda nyvaken som jag är, och kukelelurar lite på livet,, vad ska jag bli när jag blir stor?? snackade med min lilla djävul till kusin för någon vecka sedan. nicklas. han har ju inte alltid dom smartaste komentarerna men han säger det som kommer ifrån hjärtat, och då kom det. han frågade mig ifall jag kommer att jobba på ica hela mitt liv, och om jag skulle det så e ju dt rätt tragiskt. fan ta dig, jag har ju nyss tagit studenten och vet inte vad jag vill bli.
men efter han komentar så gick jag in och kollade på arbetsförmedlingen, så nu ska jag bli personlig assestent hela mitt liv, höhö nej jag bara skoja. jag trivs på mitt jobb som jag har, men till nicklas fråga så svarar jag nej. men jag kan väl få jobba där ett tag innan ni ser mig som ett skämt. och ni ska alla veta att mina tanter på jobbet gillar mig. hahah kläm på den du.
nikke picke du e bäst.
kösssssssss

p.s i love you

såg en film här om dagen som hater p.s i love you, har nog inte grinat så mkt på länge tror jag.
jag vet att jag har varit urusel på att skriva på ett par månader men jag lovar att jag har haft annat för mig. vi tog studenten till slut vilket var underbart men nu då? om någon skulle ge mig chansen att ta tillbaka gymmnasie tiden så skulle jag göra det på en gång. det e nog den bästa tiden i mitt liv om man tar bort allt plugg, men fn vilken sammanhålning vi hade och sjukt kul. hur många torsdagar ville inte roberto strypa oss som kam bakfulla och jävliga. vad pratar vi om idag när vi ses? jobb jobb jobb hela tiden, blääää. mssförstå mig inte jag älskar mitt jobb men det måste ju finnas annat i livet oxå.
men men vad har hänt mer sen sist? jo jag hr ju flytttat till MIN lägehet som jag stor trivs i.
jo jag har ju gått och blivigt kär ox hahah jo jag har blivigt kär och riktigt kär oxå, det var nog inte många som trodde det om mig men så e det, och här omdagen så skulle vi göra något mysigt så vi åker ut till hans föräldrar som värkligen bor på landet, hur mysigt som helst, men vi ska gå upp i skogen på kvällen och tända en brasa, vilket var underbart men gissa vad som står på ängen???? j en stor jävla älg, inte lika mysigt.
längtar hem ibland, ganska ofta just nu. ja  jag längtar efter mamma och pappa och min faster,, min familj helt enkelt, sakanr ekerö, men inte så mycket att jag vill flytta dit igen. nej men jag har helt enkelt hemlängtan.
p.s i love you

RSS 2.0