valborg

nu e jag lite på lurven.. höhöhöh i love my friends och denna kväll ska bli minnes värd. hlet klar. i mrogon e det plugg som gäller. pösssssssssssss

underbar dag med brudarna och uffe

kan en dag bli så mycket bättre en denna? väder gudarna hörde min bön och vädret blev strålande ännu en dag. och vad gör vi då? jo vi sticker ut till underbara björnön och ligger på bryggan och glassssar i flera timmar. fan vad skönt mitt liv är. det är detta som jag kommer att minas när jag blir gammal sen men det är även det som gör att jag inte vill bli stor och ansvarsfull, jag vill ha det så här, inte ta studenten och bara leva loppan med dom som jag älskar, mina vänner.l

efter en massa sol så drog vi hem till linda och grillade, hahahah tjejerna skulle få igång grillen, och det gick ju som det gick och nu luktar jag grillad kossa. sorry till alla vegitarianer men jag äter kött mummmss. att grilla sitta ute och dricka öl och bara vara med dom bästa är nog det skönaste som finns.
tack snälla vänner för att ni finns.
pösssssssssssss

ballaste cakan i stan ( carin)

ballaste cakan i stan ( carin)

livets glada dagar

nu sitter jag här igen och funderar över ännu en lyckad helg med girlsssssen, carin och carro. vi var ju på takida i linköping och bara tanken på våran resa dit kan göra mig lycklig haha cupooooolen hahah ni fattar tjejer. ifall konseren var nice det vet jag inte eftersom att jag hade annat för mig så att det får ni fråga tjejerna om hihi. sedan i lördags så var det ju party dags i katrineholm och tre tjejer som inte är 20 ska försöka komma in på en krog med just 20 års gräns och carro drar ju till på skånska vilken hon inte kan hantera hihihih det var kul bruden. men men vi kom inte in men vi drog vidare och onyktra blev vi en kräktes och en hade stått och borstat tänderna en idag om ingen stoppat henne, men kul var det.

i söndags så låg vi bara och glasssa vilket var jävligt nice. tack tjejer för ännu en jätte lyckad helg tillsammans i katrineholm. och nu vill jag bara be en bön till vädergudarna. snälla snälla snälla behåll vädret som det är,
pösssssssssss


Studenten närmar sig

nu gäller det snart. jag tar studenten, jag och alla mina söta vänner ska bli stora och ansvarsfulla. nu så ska vi snart ha utklädnads showen och jag och min roliga klass sak vara rock gruppen kiss hahahah fan vad balt det ska bli.
i helgen så åker jag carro och carin till linköping på TAKIDA yesssssssss vi fick tag på biljetter till slut haha men innan det så ska jag åka hem till esss stockholmoo på anstälnings interjuv, lycka till till mig. men vad ska jag ta vägen, jag vill ju inte flytta här ifrån nu, jag vill bli en västeråsare och stanna här . det e ju här jag har buggt upp mitt liv med mina kompisar och mig själv. jag kan ju inte bara flytta hem igen efter tre års tid och tro att allt ska vara som för tre år sedan, fatta att det e tre år sedan som jag tog mina grejer och flyttade hemifrån. ja det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och det har den värkligen gjort och det e inte tack vare skolan utan tavk vare dom jag kommer att sakna när jag flyttar hem igen. vännerna.
vi får väl se hur det kommer att se ut för mig om ett par år, vad har det blivigt av mig?
vill passa på att hälsa till mina söta faster nu oxå..
pössssssssssss

En tyst minut för en söt flicka

Jag brukar kunna vara ganska oseriös när jag skriver, men inte nu. jag vill sända en tanke till den stackars söta flickan Engla som blev bort rövad och mördad.
hur kan man göra så mot ett litet barn? stakars henne och henns familj. denna dag blir en dag som jag skänker åt engla. hoppas att du har det bra nu.

ja åå uffe

472675-13

Hemma hos olof..........

nu sitter jag hemma hos min älskade vän och tittar på tråkig tv.. jo alex e ju här oxå. vi har gjort äppel paj som inte blev så gooood, men men det e tanken som räknas.
På fredag gäller det, då blir det party höhöhöh fast det var nog inget nytt.
Jag är helt pepppp på att söka till hälso pedagog,
pössssssssssssssss

mitt snygga gäng

472675-7

Panik

okej nu har jag insett att jag snart tar studenten, vilket är jävligt läskigt. nu ska man vara vuxen, skaffa sig ett jobb och veta vad man vill bli. men jag tror att jag kom på det. hälso pedagog. ja varför inte, jag vill ju arbeta med människor och med hjälp på olika sätt.
 men när jag nu la fram min strålande idee till mina vänner så låg dom på golvet och skrattade åt mig. SLUTA SLUTA SLUTA.  jag får ju panik, jag vet inte vad jag vill göra, och detta e nog något som jag kan tänka mig, så snälla tro på mig, eller gör inte det, gör som ni vill. LIVS PEDAGOG JOHANNA FAERDEN. ja det e det jag har framför mig, hoppas jag.
nu ska jag säga det oxå att vi har en göörrrr bra lärare på skolan som gav mig en massa tips och råd, jag har typ inte sätt henne här innan, hon kanske var en ängel som kom ner för att hjälpa mig,, hihihih.
nej vad ska man göra åt mig, det är nog den frågan som mina föräldrar har ställt sig i 19 år.
nej ni ska få se, alla ska få se, en dag så står jag där med barn hög inkomst och en roligt jobb, hahaha skrattar bäst som skrattar  sist.

pöasssssssssssssssssssssss

JOHAN DA MAAAANNN

JOHAN TE MAAAANNN

SNYGG FREDRIK

SNYGG FREDRIK

Roliga timmen

det e tisdag ooch jag och fredrik sitter i skolan och gör sådant som vi inte ska göra.. höhöh.
i helgen så var vi i stockholm och partade,fan vad roligt. jag känner att det e dags att ta vara på den tiden vi har kvar. låter som att vi ska gå och dö men nej det e nog värre,, vi ska ta studenten. jo visst ska det bli kul men vad ska man göra sedan, ojojojojojojo. nej nu sitter Fredrik och snackar skit så det e väl dags att få tyst på honom,, har mina knep..p össssssssss

RSS 2.0